آژمان مهاجر ویزای کانادا شینگن تضمینی فوری مالتی توریستی تحصیلی کاری اقامت دائم دانشجویی

اخبار فناوری های نوین

«کاهش هزینه‌ها» و «صیانت از داده‌های ملی» دو مزیت سکوی ملی هوش مصنوعی

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری، در جلسه ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی، دو مزیت کلیدی سکوی ملی هوش مصنوعی را کاهش قابل توجه هزینه‌ها و صیانت از داده‌های ملی برشمرد و افزود: با حمایت معاونت علمی سکوها و بازارگاه‌هایی با محوریت دانشگاه‌ها در حال آماده‌سازی است تا فناوری به سمت صنعت حرکت کند، زیرساخت‌ها اصلاح شود و زمینه برای حضور بخش خصوصی فراهم آید.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، محمدرضا عارف در جلسه ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی با بیان اینکه شتاب کشور در حوزه فناوری‌های پیشرفته باید چندین برابر وضعیت موجود باشد، گفت: هدف ما دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز ۲۰ ‌ساله در زمینه فناوری‌های نوظهور است، یعنی باید ظرف سه سال به جایگاه نخست منطقه در این حوزه دست یابیم.

 

وی افزود: در کاربردی‌سازی فناوری‌های نوظهور در بخش‌های مختلف از برنامه کشور عقب هستیم، بنابراین باید با جدیت بیشتری بر عملیاتی‌کردن این فناوری‌ها تمرکز کنیم.

 

معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: باید اطمینان پیدا کنیم که در مسیر صحیح دستیابی به اهداف برنامه هفتم پیشرفت در حوزه فناوری‌های نوظهور قرار داریم و به‌گونه‌ای عمل کنیم که هر ماه گزارش پیشرفت کار ارائه شود. ظرفیت‌های کشور در این زمینه بالاست؛ جوانان تحصیل‌کرده و باانگیزه‌ای داریم که باید میدان را برای آنان باز کنیم تا کشور را به سمت پیشرفت سوق دهند.

 

در به‌کارگیری هوش مصنوعی باید اصول اخلاقی، امنیت و حریم خصوصی رعایت شود

عارف با تأکید بر لزوم تعامل بیشتر دولت با دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و شرکت‌های دانش‌بنیان در جهت توسعه و کاربردی‌سازی فناوری‌های نوظهور، گفت: باید از ظرفیت علمی همه دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی به‌طور کامل بهره ببریم و توان علمی کشور را برای رفع نیازهای مردم به کار گیریم. ملت ما قدردان است و ما باید فناوری‌های نوظهور را در خدمت رفاه مردم قرار دهیم.

 

وی خاطرنشان کرد: در استفاده از هوش مصنوعی لازم است اولویت‌بندی و سیاستگذاری‌ها مشخص شود و اصول اخلاقی، امنیت، حریم خصوصی و عدم تمرکزگرایی مورد توجه قرار گیرد.

معاون اول رئیس‌جمهور خطاب به حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، تأکید کرد: پس از تقسیم کار ملی، برنامه‌های اجرایی هر دستگاه در حوزه توسعه و کاربردی‌سازی فناوری‌ها ظرف دو هفته به دولت ارائه شود. همچنین باید اولویت‌های ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی براساس سیاست‌های کلان کشور تعیین شود.

logonokhbegan6.png
logo-samandehi

پیام مدیر

سامانه بانک اطلاعات نوآوران و نخبگان برای شما کاربران عزیز ایجاد شده است. امیدواریم مطالب سایت مورد استفاده شما دوستان قرار بگیرد. شما می توانید با مراجعه به سامانه نوآوران و نخبگان نسبت به ثبت طرح و ایده های خود اقدام فرمایید. همچنین در صورت نیاز به هرگونه سرمایه گذاری داخلی و خارجی با شماره تلفن09302740763 در ارتباط باشید. ما صمیمانه در کنار شما خواهیم بود

 

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار سایت مطلع شوید

© Copyright 2026 بانک اطلاعات نوآوران و نخبگان. All Rights Reserved.

Search