آژمان مهاجر ویزای کانادا شینگن تضمینی فوری مالتی توریستی تحصیلی کاری اقامت دائم دانشجویی

اخبار فناوری های نوین

هلند؛ اولین اروپایی میزبان فناوری کاملا خودران تسلا

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

«سیستم رانندگی کاملاً خودران»(FSD) تسلا به صورت تحت نظارت آماده است تا اولین حضور خود در اروپا را تجربه کند و این کار با کشور هلند آغاز می‌شود.

طبق گفته تسلا، سیستم کمک‌راننده این خودروساز در هلند تأیید شده و به زودی در دسترس قرار خواهد گرفت و عرضه خواهد شد.

مرجع نظارتی این کشور در زمینه وسایل نقلیه موسوم به RDW با انتشار پستی در وب‌سایت خود مبنی بر دریافت تأییدیه برای سیستم رانندگی کاملاً خودران تسلا (تحت نظارت)، این خبر را تأیید کرد.

به گفته RDW، سیستم رانندگی کاملاً خودران تسلا بیش از یک سال و نیم در مسیر آزمایشی هلند و جاده‌های عمومی به طور گسترده بررسی و آزمایش شده است.

این سازمان نتیجه گرفته است که این سیستم «سهم مثبتی» در ایمنی جاده‌ها خواهد داشت. با این حال خاطرنشان کرد که یک خودروی تسلا با سیستم رانندگی کاملاً خودران (تحت نظارت)، به صورت کامل «خودران» نیست و افزود که راننده همچنان مسئول است و باید همیشه کنترل خودرو را در دست داشته باشد.

با تاییدیه‌های اعطا شده در هلند، شرکت تسلا اولین چراغ سبز نظارتی خود را برای استفاده از «سیستم کاملا خودران»(FSD) در اروپا دریافت کرد.

سازمان RDW همچنین افزود که سیستم رانندگی کاملاً خودران (تحت نظارت) تسلا به لطف این تاییدیه‌ها احتمالاً می‌تواند در آینده در تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا پذیرفته شود.

logonokhbegan6.png
logo-samandehi

پیام مدیر

سامانه بانک اطلاعات نوآوران و نخبگان برای شما کاربران عزیز ایجاد شده است. امیدواریم مطالب سایت مورد استفاده شما دوستان قرار بگیرد. شما می توانید با مراجعه به سامانه نوآوران و نخبگان نسبت به ثبت طرح و ایده های خود اقدام فرمایید. همچنین در صورت نیاز به هرگونه سرمایه گذاری داخلی و خارجی با شماره تلفن09302740763 در ارتباط باشید. ما صمیمانه در کنار شما خواهیم بود

 

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار سایت مطلع شوید

© Copyright 2026 بانک اطلاعات نوآوران و نخبگان. All Rights Reserved.

Search